Raceman Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Marcin nie usprawiedliwiaj się bo kolega SB wytnie i tyle tego będzie . Co się dzieje Sławek przecież temat rzucony i wszyscy na swój sposób go jakoś komentują, jak ktoś naprawdę żałuje że nie może przyjechać to znaczy że jest przywiązany do Naszego towarzystwa, chce z nami przebywać , lubi Nas, Sławuś wyluzuj . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 cholera jak zobaczyłem temat i stwierdziłem, że nie uda mi się przyjechać w piątek na gruniki to pomyślałem, że nie napiszę o tym, bo po co bałaganić. jednakże po przeczytaniu wypowiedzi Race'a jak ktoś naprawdę żałuje że nie może przyjechać to znaczy że jest przywiązany do Naszego towarzystwa, chce z nami przebywać , lubi Nas czuje się zobowiązany Was poinformować, że niestety mi również nie uda się z Wami spotkać 29.01 na szkoleniu GS. ps. dzięki Race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegówki Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Mi z kolei jakoś głupio wcinać się w waszą grupę.Poza tym, ten 29 to trochę mi nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Ja zato poukładałem sobie tak że bede mógłbyć z czego bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Ja zato poukładałem sobie tak że bede mógłbyć z czego bardzo się cieszę Ja też się cieszę Waszą radością i normalnie zazdroszczę wszystkim którzy dojadą Wolny dzień to dałoby się załatwić, ale ta odległość................ życzę dobrych czasów:eek: i bicia rekordów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 (edytowane) no to na razie lista chętnych wygląda tak : 1.Bończa 2.SB -nieprawda 3.Wojtus81 4.Smiths23 5.Aklim ( czyli ja:) ) 6.Bugi (trzymam kciuki ,żeby był ) 7.JC ( chyba też będzie? ) czekamy na kolejne zgłoszenia:) Edytowane 27 Styczeń 2010 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 ze mna przyjedzie chyba Obal jeszcze bo z nim pisalem na ten temat i czekam na jakas wiadomosc od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 ze mna przyjedzie chyba Obal jeszcze bo z nim pisalem na ten temat i czekam na jakas wiadomosc od niego. no to też trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Tym razem chyba nasz kucharz nie dojedzie:( wiec co my bedziemy jedli:confused: po tak fajnym nartowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Chętnie bym zawiatał Panowie:rolleyes:,ale ja w tym czasie będę miał slalom gigant na drodze;):pw kierunku pagórków alpejskich;):pA sypie,a ma być jeszcze gorzej:pOdpoczniecie od Lewego od piątku;).Życzę udanej zabawy i najlepszych czasów:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 jak nas więcej nie przyjedzie to będziemy w czołówce:D Lewy a tobie nic tylko życzyć spokojnej podróży i miłego nartowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 jak nas więcej nie przyjedzie to będziemy w czołówce:D Lewy a tobie nic tylko życzyć spokojnej podróży i miłego nartowania Wojtek nie Dziękuję,aby nie zapeszyć:pMrozy teraz idą w Alpy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 (edytowane) no to na razie lista chętnych wygląda tak : 1.Bończa 2.SB -nieprawda 3.Wojtus81 4.Smiths23 5.Aklim ( czyli ja:) ) 6.Bugi (trzymam kciuki ,żeby był ) 7.JC ( chyba też będzie? ) czekamy na kolejne zgłoszenia:) Ja niestety nie dołączę i mówię to z wielkim bólem, bo ostatnie szkolenie wspominam baaaardzo miło. W ciągu tygodnia to jedynie wieczorne nartowanie wchodzi w grę, choć i nawet z tymi wieczorami to ostatnio mi słabo wychodzi Byle do końca stycznia a potem to już powinienem mieć więcej czasu i możliwości żeby na nartki w miłym towarzystwie wyskoczyć Wszystkim, co już potwierdzili swoją obecność życzę miłego nartowania i owocnej nauki!! Edytowane 27 Styczeń 2010 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Niestety, ale ja dopiero będę wiedział jutro czy się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Niestety, ale ja dopiero będę wiedział jutro czy się pojawię. no to czekam jutro na newsy jak tam pozalatwiasz wszystko! szkoda ze nie wszyscy dadza rade przyjechac.. bo atmosfera bedzie napewno rewelacja, tak sadze po ostatnim szkoleniu które widzialem na zdjeciach i na filmach tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 (edytowane) no to na razie lista chętnych wygląda tak : 1.Bończa 2.SB -nieprawda 3.Wojtus81 4.Smiths23 5.Aklim ( czyli ja:) ) 6.Bugi (trzymam kciuki ,żeby był ) 7.JC ( chyba też będzie? ) czekamy na kolejne zgłoszenia:) Widzicie jaki zapanował chaos:rolleyes: Skąd Ci się to wzięło że będę i gdzie to napisałem? JC pisał że będzie? gdzie tak pisał? - bo ja wiem że go nie będzie i nie chyba, tylko wiem to na pewno, a skąd wiem? bo nigdzie nie pisał że będzie;) Ja jednak jestem zdania że kto się nie wybiera to nie zaśmieca tematu, bo po co - chyba po to żeby potencjalnym zainteresowanym utrudnić zorientowanie się w temacie. A skoro zostałem wywołany do tablicy to informuję że mnie nie będzie Edytowane 27 Styczeń 2010 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Tym razem chyba nasz kucharz nie dojedzie:( wiec co my bedziemy jedli:confused: po tak fajnym nartowaniu Niestety, ostatnio pracuję także w soboty ... Poza tym, chyba na jakiś czas jestem wycięty z jakiegokolwiek sportu - mam spory problem z kręgoslupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Ja chyba będę tylko jak tam dojechać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Bardzo prosto, do Korbielowa (np. tak http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&om=1&source=embed&oe=UTF8&msa=0&msid=118392907587803771108.00043ae9205abaa980725), a potem przejeżdżasz Korbielów główną drogą nie oglądając się na boki, trafiasz na byłe przejście graniczne, a kiedy kończy się las, jest drogowskaz w prawo. Odległość na nim podana jest trochę mniejsza niż w rzeczywistości, ale trafić łatwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 a ja atakuje Gruniky od dołu:P bo z NS wygodniej na Chyżne tylko troszke dłużej po Słowacji pojeżdze:) fajnie co raz więcej osób:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 a ja atakuje Gruniky od dołu:P bo z NS wygodniej na Chyżne tylko troszke dłużej po Słowacji pojeżdze:) fajnie co raz więcej osób:D A można na Lipnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Hej witam - chyba mam ochote sie wybrac Niestety ze strony www niewiele wynika - co to za stok? Widze - orczyk 1000 m - a przewyzszenie? Strome to jest? Jakie ceny karnetow - cennik na stronie jest w koronach z ub. roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Hej witam - chyba mam ochote sie wybrac Niestety ze strony www niewiele wynika - co to za stok? Widze - orczyk 1000 m - a przewyzszenie? Strome to jest? Jakie ceny karnetow - cennik na stronie jest w koronach z ub. roku można płacić w złotówkach albo w ojro:D przelicznik na kasie 1ojro 4 złote, karnet na cały dzień 13ojro, górka fajna jak Grzegorz ustawi tyczki to można się fajnie pobujać (piwo i hotdogi podobnie jak u nas 0,8 -1 e) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 A można na Lipnicę. myslalem o tym bo niby tam przejscie jest ale jakies takie niepewne:P drozki miejscowe to nie wiadomo w jakim stanie.. wole te 15km dluzej objechac glownymi a bezpiecznie:P do jutra hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 myslalem o tym bo niby tam przejscie jest ale jakies takie niepewne:P drozki miejscowe to nie wiadomo w jakim stanie.. wole te 15km dluzej objechac glownymi a bezpiecznie:P do jutra hehe:) Pewnie białe będą ale na pewno nie "niepewne" - jak poszukasz to doczytasz, że wielu z nas tamtędy jeździ. Dla przykładu, ja w sobotę tamtędy będę jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi