JC Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Zapraszam na kolejne bezpłatne szkolenie dla użytkowników forum skionline.pl! Grzegorz Dendys ze szkoły Carving Sport zaprasza w piątek 29.01 od godziny 9.00 do ośrodka Ski Gruniky na Słowacji! Przez trzy godziny będzie można potłuc się na tyczkach, sprawdzić swój czas oraz skorzystać z porad Grzegorza! Zapraszam wszystkich chętnych w imieniu Grzegorza i skionline.pl 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 oczywiście jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kciuk Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 AAAAAch szkoda, że ja z Bydgoszczy niestety nie mam żadnych szans dojechać. Kupa spraw do załatwienia przed zawodami, no i już niecałe 100 dni do matury. Trzeba się trochę pouczyć. Nadal prosiłbym o trening na sucho przez neta;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 jesli tylko uda mi sie załatwic wolne w pracy to debiutuje na szkoleniu dla forumowiczow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Buuuuu a ja nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 ja też postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feveros Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Witam Na forum raczej obserwuje co sie dzieje, a na szkolenie wybralbym sie chetnie ale sesja trwa.. pytanie od niezorientowaneg;o; jak takei szkolenie wyglada i jak wyglada weryfikacja forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 pytanie od niezorientowaneg;o; jak takei szkolenie wyglada i jak wyglada weryfikacja forumowiczow Nie ma weryfikacji żadnej! Jesteś zarejestrowany przyjeżdżasz na stok, bramki są rozstawione, pomiar czasu zainstalowany, jeden z instruktorów stoi na górze, drugi na dole i jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Buuuuu a ja nie mogę.... Do dupy takie pocieszenie ale nie jesteś sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 SB mógłbyś rozwinąć wątek "pomiar czasu zainstalowany":D , bo wybieram się i chodzi mi o to, czy pomiar czasu jest dokładny? i czy może można coś "uszczknąć" z czasu przejazdu po znajomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Do dupy takie pocieszenie ale nie jesteś sam tjaa no ja takze nie mogę bo w piątek będe walczył na egzaminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 No niestety,ale ja pracuję ,więc nie mam szans. No cóż,trzeba zmienić zajęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 A mnie właśnie w ten dzień czeka wizyta na ulicy Montelupich w Krakowie, gdzie mieszczą się 2 przemiłe instytucje - nie wiadomo, która budzi więcej przerażenia: Instytut Stomatologii czy więzienie. A że przez stomatologię przewija się znacznie więcej ludzi niż przez sąsiedztwo, to może jednak ona (sumarycznie) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 to moze napiszmy kto sie wybiera zeby wiedziec ilu nas bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Chłopaki (Bugi, Juice, Wojtuś, SB, Bończa i reszta)Ja nie mogę bo mamy wycieczkę z KWK wraz z zabawą karnawałową , i tak nie wiem czy dał bym rade i bez tej zabawy, dzisiaj na Zagroniu w Istebnej przywaliłem tylną częścią ciała w tzw beton i ... ledwo łażę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Marcin to udanej zabawy, szybkiego kurażu i wypij nasze zdrowie:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Jak ja żałuje że mnie ferie nie obejmują już w sobotę lub niedziele można by się pojawić i poprawić ostatnio wykręcony czas. Będzie trzeba na kamerkę zerknąć co chłopaki wyprawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Ale mam gula, bo też nie dam rady:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 A czy ktoś wybiera się z okolic (Brzesko, Bochnia, Kraków, NS, Tarnów)? Jeżeli byłoby wolne miejsce to chętnie bym dołączył, bo samemu nie bardzo mam jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 to moze napiszmy kto sie wybiera zeby wiedziec ilu nas bedzie Zdecydowanie tak! Obecność nie jest obowiązkowa więc usprawiedliwienia nie są potrzebne, proszę pisać jeżeli się ktoś wybiera, czy ma ochotę się wybrać czy szuka transportu. Jeżeli ktoś nie da rady to niech przynajmniej nie zaśmieca tematu usprawiedliwieniami! Może Grzegorz by chciał zerknąć sobie czy w ogóle jest dla kogo rozstawiać tyczki... i co tu zobaczy? jeden wielki bigos:( Dzisiaj już to zostawię, ale następnym razem temat będzie oczyszczony z usprawiedliwień SB mógłbyś rozwinąć wątek "pomiar czasu zainstalowany":D , bo wybieram się i chodzi mi o to, czy pomiar czasu jest dokładny? i czy może można coś "uszczknąć" z czasu przejazdu po znajomości? A przepraszam że to są zawody czy trening? Bo jak trening, to ideą jest nie rywalizacja między uczestnikami, ale praca nad techniką i poprawą własnego czasu. Marcin ostatnio poprawę techniki(i tak ma najlepszą) zarzucił na rzecz sukcesywnego wyzbywania się garderoby, co faktycznie przynosiło efekt zamierzony, czyli coraz lepsze czasy przejazdu:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Marcin ostatnio poprawę techniki(i tak ma najlepszą) zarzucił na rzecz sukcesywnego wyzbywania się garderoby, co faktycznie przynosiło efekt zamierzony, czyli coraz lepsze czasy przejazdu:D. musisz wiedzieć o jednym , że im szybciej będziesz się obijał o te tyczki tym bardziejj będzie cierpiała twoja odzież , dlatego pomyśl o czymś na góre czego ci nie bedzie szkoda bo te atomici to troche szybkie już są ps. cyba że chcesz kupić nową kurtke a ta się jeszcze nie zniszczyła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 ja juz wolne w pracy załatwilem:D wiec bede na bank.. nie mozna takiego spotkania opuscic zwlaszcza ze bede na nim pierwszy raz.. w koncu sprawdze moje Supershapy na bramkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 tjaa no ja takze nie mogę bo w piątek będe walczył na egzaminie jak sie uda i zepne poślady to będe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 musisz wiedzieć o jednym , że im szybciej będziesz się obijał o te tyczki tym bardziejj będzie cierpiała twoja odzież , dlatego pomyśl o czymś na góre czego ci nie bedzie szkoda bo te atomici to troche szybkie już są ps. cyba że chcesz kupić nową kurtke a ta się jeszcze nie zniszczyła bierzesz ze sobą swój nabytek nowy? oczywiscie jeżeli jedziesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 bierzesz ze sobą swój nabytek nowy? oczywiscie jeżeli jedziesz:P ja pracuje mam basen z klasą sportową w piatek rano więć nie ma możliwości żeby pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi