JC Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 W dniu dzisiejszym spakowałem ostatnie nagrody na nasze konkursy. Dlatego informuję, po uzgodnieniu z Misalem, że zabawa w typowanie pudła trwa nadal dla wszystkich, którzy będą chętni się bawić dla przyjemności bez nagród. Misal będzie dalej mozolnie uzupełniał tabeli i prowadził "Puchar Prezesa"! Michał WIELKIE DZIĘKI za pomoc! Dziękuję wszystkich za dotychczasową zabawę. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 czyli teraz nagrodą będą plecaki z autografem B Millera te czerwone? JC moze powiesz nam tak naprawde co jest pucharem prezesa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 jak dla mnie nie problemu:) bedzie dobra zabawa w bukmacherke nawet jesli nagród nie bedzie.. choc typuje dopiero od 7 konkursu to celem jest miejsce w dziesiatce hehe:) hm.. skoro nagrody spakowane to pewnie plecak i czapka niedlugo dotra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 (edytowane) To bawimy się dalej Zakładam wątek XII konkurs. Żeby była jasność - regulamin jest ten sam, tyle tylko, że nagród nie ma Bugi, Nagrodę Główną w Pucharze Prezesa opisał Hucu tutaj To jest bezcenne za wszystko inne zapłacisz ......... (coby reklamy nie było). pzdr misal _________________ Edytowane 25 Styczeń 2010 przez Misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 W dniu dzisiejszym spakowałem ostatnie nagrody na nasze konkursy. tzn. że coś cieniutko z marketingiem w Eurosporcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 tzn. że coś cieniutko z marketingiem w Eurosporcie.... Myślę,że nie. Zdobywca nagrody musi czuć się wyróżniony. Jak wyobrażasz sobie takie swego rodzaju "chiny",...wszyscy w jednakowych "eurosportowskich " ubranakach? Seria nagród musi być limitowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 to ja tak teraz z innej beczki: nadeszła przerwa w pucharze świata (wiadomo olimpiada !) ,no to może by tak konkursy olimpijskie.....??? co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 Konkursy olimpijskie oczywiście będą Muszę się tylko ogarnąć, czy jeden, czy dwa (Ladies & Men). Przy jednym konieczna będzie drobna modyfikacja softu do liczenia wyników. Czekam na Wasze opinie pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi