Wasyl81 Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 nie wiem czemu ale na forum sie pojawiaja jakies głupie teksty świńskie itd skończcie z tym bo sie przykro robi a Cracovia to ma swoja strone i kiboli nie chcemy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 O czym tu się mowi Własnie niewiem Jebaka cos tu nawymyslał i mi smutno sie zrobiło . Bo to przeciez forum narciarskie a nie kibicowe Pozd Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 O czym tu się mowi Jezu ludzie!! Raz coś napisałem a wy od razu na mnie się drzecie. Dobra nie będe już nic pisał o klubach piłkarskich. Pasi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 O czym tu się mowi Z mojej strony to uważam, że wypada napisać przepraszam, a nie pasi. ... ale może jestem już wapniak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 O czym tu się mowi JC zgadzam sie z tobą jak go na stoku znajde to mu z kija wysadze co ty na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 O czym tu się mowi wogole strasznie sie tu na forum waznie zrobilo kiepska atmosfera....... szkoda bo niedawno zanim sie wapniaki i snoby przyplataly (oczywiscie nie mowie tu o wszystkich) ha juz niedlugo na nartki i koniec ze stukaniem w klawiaturke.....pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 O czym tu się mowi no ja, wapniak chyba się wypiszę z tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 O czym tu się mowi Nie bede dodatkowo krytykowal, bo juz dosc zostalo powiedziane. A ze w Sosnowcu mieszkam i ja, to tez nie milo mi sie zrobilo. Proponuje powrocic do narciarstwa, bo ono jak muzyka- łagodzi obyczaje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 Skols Skols nie chce już ciągnąć tego tematu, ale chyba zauważasz różnice między Zagłębiem Sosnowiec a samym Sosnowcem?? Do samego Sosnowca nic nie mam. To tak qwoli wyjaśnienia, żebyś nie czuł się urażony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiop Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 O czym tu się mowi bo to wszytko przez to ze mało śniegu i jest i sie ludzie dnerwuja, stresują, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 O czym tu się mowi nO WŁAŚNIE WSZYSTKO PRZEZ TEN ŚNIEG!!!!!!!!!! POZDRO! śniegu śniegu...a nie chce mi sie z tobą gadać. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 18 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2003 O czym tu się mowi Wszelka inicjatywa spoleczna mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 18 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2003 JC dobrze wiesz o co chodzilo .......... ty jestes skilord a nie wapniak.............pozdro raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi