MiChaAłeK! Napisano 24 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 co sądzicie o Atomic SL9?. Mam ja i jestem z nich średnio zadowolony... jakie polecacie narty ? na jakich sami jeździcie? jesteście z nich zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 24 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 Większość je chwali. Osobiście nie jeździłem na nich, ale może nie pasują do Twojego stylu jazdy, może są za długie, może... Ja jeżdżę na RX Fire (R11m) i uważam, że są zaj........ Ale też nie wszystkim pasują. Jeździłem też na Atomicach SX10, ale mi nie pasowały - wolę slalomki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 24 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 Napisz jaką masz długość tych nart. Opisz styl jazdy. Napisz też coś o swoich parametrach. Dopiero wtedy coś można powiedzieć. Ja z moich byłem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 24 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 jakbym takie miał to też by mi nie pasowały na szczęście mam inne , jak masz okazje spróbuj omeglassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiChaAłeK! Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 ss narty maja długość 160 cm... nie pasują mi z tego powodu że są strasznie ciężkie, niby dobrze się w nich skręca, ale nic poza tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 24 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 Napisz jakie masz umiejętności , ile wzrostu i jaką jazdę lubisz. Napewno ktoś Ci pomoże . Ja jeżdzę na Elanie Slx i sobie chwalę ,ale ważę 100 kg i takich nart potrzebuję mimo że mam umiejętności na 5 . Nie zamienię ich na inne chyba że na takie dobre jak Omegaglas 63 takie z 2003r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 narty maja długość 160 cm... nie pasują mi z tego powodu że są strasznie ciężkie, niby dobrze się w nich skręca, ale nic poza tym... a kiedy ostatnio były w serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiChaAłeK! Napisano 25 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 no tu się przyznam że w serwisie nie były... zaniedbałem je ostatnio.. pasowało by krawędzie naoszczyć, w najbliższym czasie na pewno to zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 po 1 zrób im serwis bo dlatego może źle Ci się jeździc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 Ja na nich jeździłem 4 lata. Mam 182 cm wzrostu i 90 kg żywej wagi, umiejętności 6. Uważam, że to bardzo fajne narty. Byłem z nich bardzo zadowolony. Dobrze trzymały krawędź, były rewelacyjne w krótkim i niezłe w średnim skręcie. Powiem tak. Wspominam je jako bardzo dobre narty. Ale o nie dbałem i były przynajmniej dwa razy w sezonie w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 no tu się przyznam że w serwisie nie były... zaniedbałem je ostatnio.. pasowało by krawędzie naoszczyć, w najbliższym czasie na pewno to zrobię... Daj do porządnego serwisu - może zmienisz o nich zdanie. A jak masz model SL9m to musisz, bo nikt o nich źle nie mówił NIGDY A jak nie to mi je sprzedaj 10/10 w zadanym pytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 co sądzicie o Atomic SL9?. ... jesteście z nich zadowoleni? ja jeżdżę na nich parę lat - w międzyczasie testowałem inne slalomki - i jakoś nie za bardzo mi spieszno do wymiany na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiChaAłeK! Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 zaliczyłem wizytę w serwisie( smarowanie, oszczenie krawędzi)... i muszę powiedzieć że całkiem inna jazda:) zmieniam zdanie co do tych nart i oczywiście gorąco polecam:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 zaliczyłem wizytę w serwisie( smarowanie, oszczenie krawędzi)... i muszę powiedzieć że całkiem inna jazda:) zmieniam zdanie co do tych nart i oczywiście gorąco polecam:):) :D:Dkomentarz zbyteczny!;)Oj, Narciarz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 zaliczyłem wizytę w serwisie( smarowanie, oszczenie krawędzi)... i muszę powiedzieć że całkiem inna jazda:) zmieniam zdanie co do tych nart i oczywiście gorąco polecam:):) To teraz zapoznaj się z buttonem "Dziękuję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi