1973marcin Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 co to za cholera bo właśnie je kupiłem z wyglądu na jakiegoś contakta pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 widzialem je na allegro, ale co to .. cholera wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 He he sam o nich myślałem trochę dziwne wymiary może bobic by się wreszcie odezwał i o nich coś napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2010 znalazłem coś takiego http://cgi.ebay.fr/SKI-NEUF-DYNASTAR-CONTACT-COURCHEVEL-PX-12-165-CM_W0QQitemZ350298550521QQcmdZViewItemQQptZFR_JG_Sports_Hiver_Skis?hash=item518f6bb0f9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2010 Marcin pisz co kupujesz bo mogłem Ci cenę podbić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2010 Dynastar uczcił 60 lecie ośrodka COURCHEVEL fajnymi dechami , a specyfikację maja wychodzi na to contactów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 23 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2010 http://www.narty.pl/strony/tresc-artykulu/artykulu/narty-na-60-urodziny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2010 Marcin pisz co kupujesz bo mogłem Ci cenę podbić!!! ja się zdecydowałem 5 min przed końcem aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 więc dzisiaj przyszły wymiary się nie zgadzają z tymi podanymi w aukcji a pasują jak ulał do contacta 11 z 06/07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2010 (edytowane) dynastar courchevel narta o wymiarach contact 11 z sezonu 06/07 albo contact limited 07/08, czyli najwyższy model w grupie, pierwszy zjazd na rozpoznanie i po dwóch zakrętach już wiem że zostają , narta bardzo pewna w prowadzeniu i po twardym i po miekkim, płaty zlodzonego też nie robią na niej wrażenia, bardzo fajnie wycina zakręty kupki śniegu rozjeżdża jak czołg, mimo dosyć dzużej szerokości pod butem dosyć szybka w zakretach , narta bardzo pewna i przewidywalna podczas jazdy, tak się złożyło że dzisiaj jechałem na niej w zawodach i na tyczkach też dawała rade nawet lepiej niż dobrze, ogólnie bardzo dobry zakup za śmieszne pieniądze:), bardzo ciekawy system mocowania wiązań i ich regulacji podobnie jak wiązania rentalowe, jak ktoś szuka narty na cały dzień to jest to dobry wybór, albo jako uzupełnienie do sl i gs Edytowane 1 Luty 2010 przez 1973marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi