SHAR_PEI Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 Jak mi wiadomo jestesmy na forum narciarskim, i zdaje wydaje mi się ze obrazanie kogos bez powodu jest chyba zbędne. Nie zebym był za Sosnowcem, ale bez przesady. Mamy zime i sezon na piłkę nozna w wydaniu naszych wspaniałych zawodników którzy z taką chęcia biegają po boisku ze az miło nie patrzec chyba ma przerwe. P.S Nie wiem czy było by ci miło jak ktos powiedziałby o was KRAKOWSKIE PSY ________ PRAWDA ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 Jebaka te Sosnowieckie psy to chyba przesada! Krakowskie Psy to Wisła i akurat byłoby mi miło. Ale dobra nie chciałem cie obrazić. Tak mi się wypsnęło - zapomniałem że to forum narciarskie przez chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 Jebaka te Sosnowieckie psy to chyba przesada! A i jeszcze byłbym zapomniał, to o sosnowcu może rzeczywiście nie nadaje się na forum narciarskie, ale pierwsze zdanie o Lublinie podtrzymuje;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 Jebaka te Sosnowieckie psy to chyba przesada! jebaka wiem ze masz zelazne nogi od gumy ale nie wiedzialem ze to takze dotyczy twojej glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 Jebaka te Sosnowieckie psy to chyba przesada! jebaka jak bym Cie spotkal to bym Ci capoiere na tobie zademonstrowal ale spox bog kazał wybaczać to i ja Ci wybacze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi