JC Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Gruniky Sihelne - tyczki za darmo W najbliższą sobotę, 23. stycznia w oddalonym o kilka kilometrów od Korbielowa słowackim ośrodku Gruniky Sihelne czekają na Państwa wieczorne atrakcje. W godzinach od 16.00 - 22.00 rozstawiony będzie gigant; przejazdy "na tyczkach" dla wszystkich osób, które w tym dniu wykupią karnet będą bezpłatne. Szkolenie organizuje Szkoła Narciarska Carving Sport Więcej dowiesz się tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 ja nie dam rady:mad: jutro idziemy na urodziny do znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 z tego co się orientuje to już dzisiaj był gigant rozłożony i można było pośmigać, a co do jutra to u mnie sprawa otwarta jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 ja niestety też jutro nie mogę ale za to byłem dzisiaj:D warunki "the best" , stosunkowo mało ludzi , piękna pogoda , no i trochę pozsuwałem się na gigancie ustawionym przez kolegów z Carving Sportu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Jacku a następnym razem można by trochę wcześniej podać termin , (i tak tam muszę się wybrać bo muszę nary oddać Grzegorzowi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Szkoda,że wieczorem,rano by spasowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 24 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 Mam nadzieję, że ci, którzy mogli się wybrać, mieli dobrą zabawę ! Dla mnie niestety jest to już "dłuższy" wypad, który muszę planować z wyprzedzeniem . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi