spyder Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 czytajac to forum zastanawiam sie czy w krakowie sa jakies sklepy narciarskie???? wszyscy czegos szukaja i nic nie moga znalezc ................ zapraszam do lublina tu jest to czego szukacie kochani narciarze krakowscy pozdrowionka i milego szukania tego czego nie ma w krakowie a jest w calym kraju hahahahahaha oczywiscie bez obrazy ...................................... WESOLYCH SWIAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 Krakow i sklepy ? Mamy taki wybór, że nie mogą się zdecydować... ;-) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 Krakow i sklepy ? W Lublinie to nawet żepy do nart bym nie kupił. ZAGŁĘBIE GOŁĘBIE SOSNOWIECKIE PSY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 Krakow i sklepy ? Jeeeezu... a Tobie co? Dostałeś orczykiem?? Nie wiem czy Pzdr. bo może jeszcze oberwę... :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 Krakow i sklepy ? Ty jebaka masz cos do sosnowca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webmaster Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 Krakow i sklepy ? Bardzo proszę bez takich epitetów. To nie stadion piłkarski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 Krakow i sklepy ? Zgadzam się że należała się uwaga, ale są tu również inne osoby (zwłaszcza jedna) które rzucają przekleństwami na prawo i lewo i nikt nie ma nic przeciwko !! Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru_krak Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 Krakow i sklepy ? Hmm polecam jakiegos dobrego psychologa kolego. Cos masz nie tak z glowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 17 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2003 Krakow i sklepy ? I co tu napisać? Ja urodziłek sie w Krakowie i tu żem zamieszkał i....zapraszam wszystkich na browara na rynek:)) bo wlublinie byłem kilka piw wypiłem i choć sie z barmanem o lecha potarmosiłem to KUL jest cool a z sosnowca fajną dziewke poznałem! Pasi no to wszysko git!)) zdrówko gryźli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi