kmusial Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Do przerwy 12-8:D, brawo Wenta i piłkarze ręczni:D, wytrzymajcie do końca meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Zwycięstwo 27-25, dołożyliśmy Niemcom:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Grunwald znowu Nasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Grunwald znowu Nasz ;) Spokojnie,to ponoć Litwini wygrali;):pTak jak prasa i media austriackie głosiły-jesteśmy FAWORYTAMI tych ME:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Gratulacje dla chłopaków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Ciekawy mecz, trochę nerwów w końcówce, ale dobrze się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 no to przez następny miesiąc bedzie co oglądać w TV teraz ME w ręcznej , a potem IO:):) Ps brawo nasi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Ta wygrana cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Dzisiejsza wygrana nad Szwedami 27:24 również cieszy! Szmal pięknie bronił! Awans gwarantowany, w piątek mecz o pierwsze miejsce w grupie ze Słoweńcami. Niemcy dziś tylko zremisowali ze Słowacją 34:34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Dzisiejsza wygrana nad Szwedami 27:24 również cieszy! Szmal pięknie bronił! Awans gwarantowany, w piątek mecz o pierwsze miejsce w grupie ze Słoweńcami. Niemcy dziś tylko zremisowali ze Słowacją 34:34 Zemsta za potop:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 to za co będzie kojena zemsta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 to za co będzie kojena zemsta? Za brak dostępu do Adriatyku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 To ja się pochwalę że mój kumpel z klasy z liceum to w jednym klubie grał ze Szmalem kiedyś Czy mecze transmituje tylko Polsat ? Jak rok temu były mistrzostwa w Chorwacji, to oglądaliśmy w pięknym Full HD na TVP HD ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 ten no Bolsat też ma HD:P tylko ze na nim akurat meczy nie transmitują tak mi się zdaje:D Juice - każdy powód jest dobry by skopać im (_(_) ale w zdrowej rywalizacji sportowej oczywiscie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 To ja się pochwalę że mój kumpel z klasy z liceum to w jednym klubie grał ze Szmalem kiedyś Czy mecze transmituje tylko Polsat ? Jak rok temu były mistrzostwa w Chorwacji, to oglądaliśmy w pięknym Full HD na TVP HD ... ...ja się też pochwalę... Znam osobiście Pana Bogdana Wentę...jak tylko wróci z Austrii będę się z nim widział i mam nadzieję, że jak zwykle będę mógł mu pogratulować kolejnego Wielkiego Sukcesu.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 Gratulacje, dobrze że piłkarze ręczni i siatkarze dbają o dobre imię polskiego sportu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 Czy mecze transmituje tylko Polsat ? Jak rok temu były mistrzostwa w Chorwacji, to oglądaliśmy w pięknym Full HD na TVP HD ... Polsat Sport HD pokazuje mecze z ME, ale nie Polaków (wyłączając powtórki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi