cobra Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 . Ehhh... Za bardzo się rozmarzyłem? Za bardzo??????? toż to już prawie SF w najczystszej postaci :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Proponuję zakończyć wątek o naprawie ekonomicznej Rzeczpospolitej, bo i tak nie dojdziemy do żadnych wniosków. pzdr misal _________________ Takie posty jaki temat. Przecież GAT to też smietnik- historii. ale faktycznie lepiej zamknąc. Nie no,bo kolega Kowalczuk straci motywację,żeby tu zaglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 G Wyobraźcie sobie region narciarski obejmujący trasy Skrzycznego, Małego Skrzycznego i Pośredniego Wierchu, a to wszystko (jak kiedyś planowano) połączone poprzez Kotarz z Brenną... I wszystko z nowoczesną infrastrukturą i jednym karnetem... Ehhh... Za bardzo się rozmarzyłem? Pomysł całkiem niedawny- tak sprzed 40 lat:eek:- początek lat 70 tych. Wtedy urywalismy sie z lekcji na autobus do szczyrku... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalczuk Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 (edytowane) Do Szczyrku mam dużo sentymentu. Wiążą się z nim moje najmilsze wspomnienia. Żal mi to wszystko `słyszeć` co czytam - nie tylko tu - na jego temat. Ale, tak się zastanawiam, może to właśnie czas najwyższy żebyśmy my `Polacy` przestali się bawić w turystykę a także i w gospodarkę w ogóle i rozwój czegokolwiek? Niech wezmą inni i za nas wszystko załatwią, a my będziemy tylko korzystać? Edytowane 28 Styczeń 2010 przez kowalczuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 nikt nie kupil GATu bo byl wystawiony jako calosc, lacznie z KOrbielowem,Szczyrkiem jak i hotelami,osrodkami wczasowymi w calej Polsce na Mauzrach nad morzem...Wyjscie jest takie albo kupi ktos to z mega duza kasa i rozsprzeda to na mniejesze "kawalki" i tez na tym dobrze zarobi bo poederzewam, ze np na samo kupna szcyrku czy korbielowa jest sporo chetnych albo GAT bedzie sprzedawnay w kawalkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi