Bończa Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 Zawodnicy na mecie zawodów już prezentują nową kolekcję nart slalomowych Rossignol 10/11. Kolorystyka biało czarna - podoba mi się odejście od tych zieleni i pomarańczy:) Jakby ktoś miał fotki sprzętu to proszę zamieścić - mnie się nie udało jeszcze znaleźć nic w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 Po lewej wygląda jakby nowa: A z dzisiejszego slalomu udało mi się tylko takie coś ustrzelić: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devil Napisano 18 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2010 Jeszcze jedna fotka gigantekJeszcze jeda forma gigantek Rossi na sezon 2010/11. Podobaja mi sie.Agresywna stylistyka kojażąca mi się z modelem EX'ces z 1997 r. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Buty Radical 2010/11U nas na allegro już handlują butami Rossi Radical z kolekcji 10/11.Dla zainteresowanych zdjęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 patrzac po kolorystyce nart to w SL bedzie chyba przeważał biały kolor a w GS czarny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Slalomka (komórka) bardzo fajna...dynamiczna,szybka sprężynka -polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 (edytowane) Podłączę się pod ten wątek, dzis miałem zobaczyć nową kolekcję nart Blizzard - sl worldcup z płytą markera posiada w środku płyty system piston i jest w tonacji czarno-pomarańczowej - blizzard ma tez w swojej ofercie na przyszły sezon narte roku, która naprawdę wizualnie jest odjechana ( dawno nie widziałem tak ładnej narty) model sklepowy nart do gigantka 6.8 z systemem suspension czy jakoś tak http://www.reini-herbst.com/02_bilder/bilder_2010.htm Edytowane 3 Luty 2010 przez wojtus81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szunaj Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 Witam C.d nowych kolekcji:) Dzisiaj w sklepach w Bielsku-Białej pojawiły się w sprzedaży narty marki Fischer - kolekcja 2010 / 2011. Z kolorystyka należy się oswoić Narty Race; SC i RC mają nowe systemy montażu wiązań niekoniecznie lepsze- w mojej ocenie , natomiast Worldcup ma nową płytę. Te same systemy wiązań są w Progressorach 8+ i 9+ Nie mam jeszcze informacji dot. zmian w konstrukcji. pozdrawiam janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2010 Zdjęcia kolekcji 10/11: http://www.skionline.pl/galerie/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=621&g_numer_zdj=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2010 Pikne są! A gdzie Mutix? Czyżby rzeczywiście odpuścili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Pikne są! A gdzie Mutix? Czyżby rzeczywiście odpuścili? Mutixów nie ma i nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 W dziale Sprzęt uzupełniłem informację o nartach Rossignol z grupy Race o film z targów: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_txt=3523 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 [YOUTUBE]UUp8MKAeQbY[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 Nowa grupa nart Alias [YOUTUBE]Bxea3xyLN-A[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 Rossignol kolekcja nart dla kobiet Rossignol kolekcja nart dla kobiet na sezon 2010/2011 [YOUTUBE]g1YtWi0yM2U[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 Rossignol Zenith - sezon 2010/2011 Narty Rossignol z grupy Zenith [YOUTUBE]tG6mdh3DK8s[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 Nowa grupa nart Rossignol - Strato Nowa grupa nart Rossignol - Strato [YOUTUBE]ladCxbr0xAA[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 Autoturn - technologia skryta w nowej serii Rossignola Autoturn - technologia skryta w nowej serii Rossignola W najnowszych deskach Rossignola z serii Alias zastosowano innowacyjne rozwiązanie, dzięki któremu narty szybciej i lepiej przystosowują się do aktualnie panujących warunków śniegowych, a tym samym doskonale radzą sobie niemal w każdym terenie. http://www.skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_txt=3544 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 Rossignol buty narciarskie 2010/2011 Rossignol buty narciarskie 2010/2011 [YOUTUBE]D_NDCM6n6oY[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2010 Na stronie dodane została kolekcja kasków narciarskich Rossigno: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_kaski&id_grupy=3281&id_modelu=858 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi