johnny_narciarz Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 (edytowane) No to od VIP-ów zacznijmy... i dalej: Edytowane 20 Styczeń 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Grzecznie wypuściliśmy Wróżkę, bo ma jeszcze kawał drogi przed sobą. Ma ambitny plan dojechać do Kitz A my(z Figo) jeszcze zrobiliśmy pokaz jazdy ekstremalnej w warunkach zimowych i dopiero puściliśmy Wróżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 (edytowane) A my(z Figo) jeszcze zrobiliśmy pokaz jazdy ekstremalnej w warunkach zimowych i dopiero puściliśmy Wróżkę "Kłotro" nieźle ciągnie,szok! To chyba zauroczenie... Ponownie dziękuję za miłe spotkanie i debatę,a Figo za pokaz pięknych zdjęć! Dobrze się stało,że zabrał laptopa... moja żona pooglądała i się jej spodobało;łatwiej będzie przekonać do wyjazdu... Edytowane 21 Styczeń 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 Buziaczki z Kitzbuhel! Jest cudnie mimo że nie ma słońca. Na trening przyszło stosunkowo mało kibiców więc bez problemu załapaliśmy się na autografy i fotki:D. Sam Streif już z dołu budzi respekt. Dzisiaj jeszcze mam zamiar się wybrać na losowanie numerów startowych. Hermanna jeszcze nie dorwałam ale będę się starać Buziaczki! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 Kurcze pozazdrościć Udanego urlopu i niezapomnianych wrażeń z zawodów. A szczególnie życzę spotkania trzeciego stopnia z H&M:) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 (edytowane) Buziaczki z Kitzbuhel! Jest cudnie mimo że nie ma słońca. Na trening przyszło stosunkowo mało kibiców więc bez problemu załapaliśmy się na autografy i fotki:D. Sam Streif już z dołu budzi respekt. Dzisiaj jeszcze mam zamiar się wybrać na losowanie numerów startowych. Hermanna jeszcze nie dorwałam ale będę się starać Buziaczki! Te treningi chyba przyjemniej się ogląda. Czekamy na dalszą część relacji! ------------------------------------------------------------------------ Oto to zdjęcie ........ ,o którym była mowa: Edytowane 21 Styczeń 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 ... moja żona ... Zaraz,zaraz :eek: Czy mnie coś umknęło czy o tym nie było Wróżce życzę udanego wyjazdu, śniegu, słońca i niezapomnianych wrażeń pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 Zaraz,zaraz :eek: Czy mnie coś umknęło czy o tym nie było Wczoraj mi ją jeszcze przedstawiał jako narzeczoną:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 ale "Dżoniak" dobrze mowi bo to juz jak żona:P ale dobrze że go jeszcze łyżką nie bije:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 w drodze powrotnej powiedzieli sobie sakramentalne TAK..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 ale dobrze że go jeszcze łyżką nie bije:D I na to jest rada (bez przemocy oczywiście) byłeś w Sihelnym na "wykładzie" na ten temat chyba? mam nadzieję Bugi,że uważałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 :D:D Ale poruszenie! Jesteśmy zaręczeni,ślub będzie w czerwcu... ale w przyszłym roku. Nie sądziłem,że ten szczegół zostanie zauważony. Chcieliśmy w tym roku,ale wszystkie fajne terminy zajęte,więc przyszły rok należy do Nas,no i Kaprun również! PS.Na wszelki wypadek łyżki są spięte grubym łańcuchem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 czuje się zaproszony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 I na to jest rada (bez przemocy oczywiście) byłeś w Sihelnym na "wykładzie" na ten temat chyba? mam nadzieję Bugi,że uważałeś ? dokladnie tak:) w pełni zrozumialem przesłanie płynące z wykładu- jak bym miał takich wykładowców to bym spał na uczelni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qubaski Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 (edytowane) co za johny Edytowane 19 Luty 2010 przez qubaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 czuje się zaproszony:D Się rozumie! Właśnie myślę nad czymś specjalnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 A my(z Figo) jeszcze zrobiliśmy pokaz jazdy ekstremalnej w warunkach zimowych i dopiero puściliśmy Wróżkę Rozumiem, że kręciłeś bączki Krowiokiem pod Rogatą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Rozumiem, że kręciłeś bączki Krowiokiem pod Rogatą ? Kręcone było , ale nie pod Rogatą i nie krowiokiem...i na troszkę większym parkingu. Tak żeby było przyjemnie i bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Pozdrówka z Kitz:) Miał być dla Hermanna ale nie spotkałam go dzisiaj:( 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Miał być dla Hermanna ale nie spotkałam go dzisiaj:( Chłop ma pecha:mad:,a to Cię zapomniał zaprosić na urodziny,to teraz w dodatku nie wie,że przyjechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Chłop ma pecha:mad:,a to Cię zapomniał zaprosić na urodziny,to teraz w dodatku nie wie,że przyjechałaś wie wie doskonale wie pisalem mu smsa:D Kasia have fun i dzięki za buzi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Pozdrówka z Kitz:) Miał być dla Hermanna ale nie spotkałam go dzisiaj:( Dobrze , że Wróżka się nie pomalowała szminką. Bo miałbym za swoje w domu gdyby mi ślad po takim buziaku gdzieś został.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Kasia have fun i dzięki za buzi:P Dobrze , że Wróżka się nie pomalowała szminką. Bo miałbym za swoje w domu gdyby mi ślad po takim buziaku gdzieś został.:D Chłopaki, a gdzie napisane że to buziak dla Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 My z Mirkiem mamy ten feeling i wiemy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 My z Mirkiem mamy ten feeling i wiemy to Po za tym widać...jest skierowany prosto w moją stronę. Śl..,śl..., ślepy nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi