Raceman Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 (edytowane) No właśnie skąd wiecie że to dla Was? Ja myślę że to jest buziak dla chłopaków z rocznika 72 :D PS. Figo, Wróżka odbiera Cie jako dobrotliwego wujaszka, baby tak mają... Edytowane 22 Styczeń 2010 przez Raceman ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 No właśnie skąd wiecie że to dla Was? Ja myślę że to jest buziak dla chłopaków z rocznika 72 :D Jesteś prawie blisko, fakt z rocznika 72, ale czy wszystkich:rolleyes:?, wątpię, Można zapytać na PMa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 No właśnie skąd wiecie że to dla Was? Ja myślę że to jest buziak dla chłopaków z rocznika 72 :D PS. Figo, Wróżka odbiera Cie jako dobrotliwego wujaszka, baby tak mają... he,he Jesteś prawie blisko, fakt z rocznika 72, ale czy wszystkich:rolleyes:?, wątpię, Można zapytać na PMa;) Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Dobra dobra, nie pytam wolę nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Wpadłem tak w biegu i jestem trochę zasapany!:eek: To kiedy to spotkanie w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Wpadłem tak w biegu i jestem trochę zasapany!:eek: To kiedy to spotkanie w przyszłym tygodniu? jedno było a drugie w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 jedno było a drugie w czwartek Wiem, że pierwsze było ale nie dałem rady bo atakowałem targi w Poznaniu. A na to jest szansa, że dam radę dojechać. Daj znać na PW o której i dokładny adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 (edytowane) Pozdrówka z Kitz:) Miał być dla Hermanna ale nie spotkałam go dzisiaj:( Sorry za spóźnienie,już jestem: Pozdrówka! Edytowane 22 Styczeń 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Oj biedny Herman taka okazja szkoda go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 W czwartek o której w Rogatej witamy nasza Wróżkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 SB,czy wiesz już może kiedy dotrze Wróżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 JOHNY wstępnie jesteśmy umówieni na 19;30 będę z Robertem Janusem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 JOHNY wstępnie jesteśmy umówieni na 19;30 będę z Robertem Janusem Dzięki za info!Będę z Żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 No to witamy Wróżkę w Rogatej (tradycyjnie). Obecni Wróżka z bratem Figo z SB Robert Janus z Wojtusiem81 Johnny z żoną (CZYJĄ :eek:) Misal z Salwerem pozdrawiają serdecznie zgromadzonych na dzisiejszym WZF-ie. _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 My tez pozdrawiamy!Z ostatniej chwili Wrozka stwierdzila odnosnie sniegu:'niech dup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Johnny, Znowu mnie zadziwiłeś Figo zeznawał, że tam nikt nie ma netu :eek: pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Johnny, Znowu mnie zadziwiłeś Figo zeznawał, że tam nikt nie ma netu :eek: Ten fakt zaistniał po moim telefonie do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Pisałem z telefonu,a że to "dziod",to też trudno było napisać coś więcej. Muszę kupić coś lepszego. Nie żona tylko dżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Rozumiem, że już po spotkaniu Wypuściliście Wróżkę & Co na śnieżną i mroźną północ :eek: Z Młodym znowu musieliśmy się wykopać z zasp wokół chałupy. Takiej ilości śniegu w Wa-wie to nie widziałem chyba od zimy stulecia Ale to było ubiegłe stulecie pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Rozumiem, że już po spotkaniu Wypuściliście Wróżkę & Co na śnieżną i mroźną północ :eek: Z Młodym znowu musieliśmy się wykopać z zasp wokół chałupy. Takiej ilości śniegu w Wa-wie to nie widziałem chyba od zimy stulecia Ale to było ubiegłe stulecie pzdr misal _________________ Dokładnie,Wróżka już w drodze. Może podeślecie trochę tego śniegu tu do B-B?Albo lepiej na Nową Osadę czy inny Soszów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Johnny, liczy się fakt, że byłeś on-line Ukłony dla Dżonki pzdr misal P.S. 6 lutego (sobota) w godzinach 14-15 planujemy z Młodym spożyć posiłek regeneracyjny w okolicach B-B. Jakieś propozycje ? Rogata, 500-tka Mam nadzieję, że pompa wytrzyma, bryka przecież prawie ganz neue. _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 ... Może podeślecie trochę tego śniegu tu do B-B?Albo lepiej na Nową Osadę czy inny Soszów. Podeślijcie dużego Tira. Z przyjemnością go załaduję pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Podeślijcie dużego Tira. Z przyjemnością go załaduję pzdr misal _________________ Swoją drogą zacząłem się zastanawiać,czy transport śniegu nie bardziej by się opłacał od przepuszczania tysięcy litrów wody przez armatkę... Jakiś czas temu Austriacy w ramach promocji swoich kurortów przywieźli do Katowic śnieg z Alp! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Swoją drogą zacząłem się zastanawiać,czy transport śniegu nie bardziej by się opłacał od przepuszczania tysięcy litrów wody przez armatkę... Jakiś czas temu Austriacy w ramach promocji swoich kurortów przywieźli do Katowic śnieg z Alp! :eek: w Warszawie też były jakieś Tirol Days daaaawno temu, i polscy celnicy chcieli oclić śnieg na granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 W Wa-wie też byli z Tirem z jakiegoś lodowca. Tyle tylko, że był to czerwiec i armatką nijak by nie wyprodukowali śniegu. Na placu Zamkowym postawili stok i można było popodziwiać jak to się na salomonach jeździ w środku miasta pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi