Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 W tym sezonie zaplanowałam z Barciszkiem wyjazd na narty do Kitzbuehel w terminie 21 - 28.01. 2010 r. Z Wwy wyjeżdżamy 20.01. (środa) i planujemy zatrzymać się na kolację ok 20-21:00 w głównym punkcie WZF czyli w Rogatej w B-B. Jeśli Ktoś miałby ochotę i czas wpaść, spotkać się, posiedzieć chwilkę i pogadać to będzie nam bardzo miło Co do samego Kitzbuehel to zawody Pucharu Świata zaplanowane są tak że załapiemy się na imprezę: 22.01.2010 - Super G 23.01.2010 - DH 24.01.2010 - SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 Z Wwy wyjeżdżamy 20.01. (środa) i planujemy zatrzymać się na kolację ok 20-21:00 w głównym punkcie WZF czyli w Rogatej w B-B. Jeśli Ktoś miałby ochotę i czas wpaść, spotkać się, posiedzieć chwilkę i pogadać to będzie nam bardzo miło Ja co prawda zaplanowany mam wyjazd na Słowację(nie narciarski), ale postaram się wyrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 Troszke mam zajęta ta srode ale myśle że też powinienem się wyrobic:) Super pomysł i mam nadzieję że mi się uda!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 A ja będę! Miło będzie znów po debatować... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 i ja przyjade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 To ustalcie jak nie typujecie w XI konkursie, może pójdzie lepiej W Kitzbuehlu podczas zawodów bardzo proszę o relację live na forum. Dla ustalenia, to kolejne spotkanie w Rogatej 6 lutego :D pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 To ustalcie jak nie typujecie w XI konkursie, może pójdzie lepiej Ty nic się nie przejmuj, tylko pilnuj tabelek, bo wszystko już ustalone, wszystko jest pod kontrolą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 Z relacją live z Kitz może być ciężko bo niby laptopa biorę ale z netem u moich gospodarzy to jeszcze chyba dłuuuugo będą problemy (skoro nadal nie mają i żyją to po co mają mieć w przyszłości?) Poza tym mogę być nieco zalatana:o i mam nadzieję że się to opłaci:rolleyes: Mogę codziennie pisać cos w rodzaju dziennika pokładowego i po powrocie wrzucić to na forum w ramach relacji ale kto zechce to czytać?? A raczej kto przez to przebrnie??:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2010 Więc ja proponuję jako godzinę spotkania 20:00(dla tych co są na miejscu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 18 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2010 no to do 20 w srode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Pora jak najbardziej dobra,no to dozo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Do zo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 (edytowane) Pozdrawiamy z Rogatej gdzie wlasnie odbywa sie kolejny WZF czekamy na wrozke Edytowane 20 Styczeń 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Pozdrawiam z zasypanego Mazowsza Mam z piwniczki przynieść browar czy buteleczkę węgrzyna coby się z Wami na odległość zintegrować Do Wróżki - jak trasa, jakie plany dalszej drogi ? (edit: sorka - nie doczytałem, że Wróżki jeszcze nie ma, ktoś wie gdzie jest w tej chwili ? ) Do ogółu - listę obecności poproszę Do JC - co z moimi ostatnimi pytaniami pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Na Wrozke czekamy - jest juz blisko Co do pytan to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Wrozka dotarla . Droga ok Pełgot dojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 a my siedzimy we dwóch, pijemy piwo i integrujemy się z Wami na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 ucałujcie wróżkę ode mnie;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 WZF jeszcze trwa że nikt nic nie pisze na forum ? Wypuśćcie Wróżkę bo do Cieszyna nawet nie dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Grzecznie wypuściliśmy Wróżkę, bo ma jeszcze kawał drogi przed sobą. Ma ambitny plan dojechać do Kitz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 na śniadanie powinna dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 (edytowane) WZF jeszcze trwa że nikt nic nie pisze na forum ? Wypuśćcie Wróżkę bo do Cieszyna nawet nie dojedzie Osobiście wyprowadziłem i już "cięła" prosto, ...jak to ja mówię w jedynie słusznym kierunku. Obecni na WZF:JC z Agnieszką,Johny z żoną,Wojtuś,SB,Dumpling z bratem i moja skromna osoba. Rzeczywiście ciężko było się rozstać i wróżce wyjazd się opóźnił nieco. Edytowane 20 Styczeń 2010 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 (edytowane) No to zgadywanka. Edytowane 20 Styczeń 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 dzieki za miłe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi